Om Camille

Camille Namaste
Biodynamic Breathwork & Trauma Release Facilitator ♥
Mentor & Spaceholder for dyb healing & transformation ♥
Ceremonial Cacao-mama ♥

Jeg har haft følelsen af at have levet et meget langt liv på grund af alt det, jeg har oplevet, de tanker jeg har gjort mig, de følelser jeg har haft inde på livet og de mennesker, jeg har mødt.
Meget af det har gjort så ondt, at jeg ikke troede, at jeg nogensinde kunne blive hel igen. Jeg kæmpede mod livet som følge af omsorgssvigt fra min far, seksuelle overgreb som barn og jeg lærte fra en tidlig alder, at det var mest sikkert at lukke ned for mange sider af mig selv.

Da jeg blev teenager led jeg af flere depressioner og prøvede for det meste at bedøve mig selv med cutting, alkohol og et årelangt misbrug af hash.
I 2009 er jeg ved at miste livet i en trafikulykke. Heldigvis går hele mit system i shutdown og jeg er bevidstløs i tre minutter.
Det liv jeg vågner op til et fysisk set det samme, men blev min opvågning i livet.
Dette har ledt mig på en rejse, som føles at gå fra det værste lort til at transformere al smerten til det pureste guld.

Breathwork blev ikke blot min redning… Det var min fødsel til et liv, som jeg kun troede var muligt for andre.
Jeg har sluppet så meget af fortidens smerte såsom seksuelt overgreb, stress, væbnet røveri, traumatisk fødsel af min søn og den trafikulykke, hvor jeg var tæt på at miste mit liv.
Jeg fandt nøglen til mit eget fængsel – det fængsel jeg havde sat mig selv i.

Jeg har til gengæld fundet ud af, at al den given slip har gjort, at jeg nu ved, hvordan det er at være i live! Det har gjort plads til at bruge min stemme, mærke min krop, danse, tage min plads, åbne mit hjerte og invitere så meget kærlighed ind fra min tribe og mødet med min elskede blev muligt. Jeg kan mærke min passion og mission i livet – nemlig at holde spacet for andres healing til komplet frihed i livet.

I love what I do – and I do what I fucking love.

Lots of love
Camille

Vil du vide mere om min uddannelse til Biodynamic Breathwork and Trauma Release Facilitator kan du læse om den her: https://www.biodynamicbreath.com/

Du kan se interviewet om min egen rejse på YouTube
Du kan også lytte til interviewet som Podcast på Spotify

Udtalelser

Lisbeths oplevelse af workshop

Kære Camille
Tusind tak for i lørdags, sikke en dag. Sikke en oplevelse. Jeg tror jeg mindst 100 gange har sagt – Hold da kæft – til mig selv. Jeg er stadig høj.
Det er helt sikkert noget jeg skal prøve igen.
Så tusind tak Camille ❤
Kram fra Lisbeth


Eas oplevelse af workshop

Jeg har deltaget i både online og som breathwork workshop i Valby med Camille og jeg er helt blæst til månen over det. Især workshoppen var super intenst pga stemning, fællesskab, Camilles forklaringer og guidenings undervejs.

Personligt oplevede jeg at alle celler i min krop vågnede og levede, at musikken og vejrtrækningen førte mig ind i den fedeste indianerbål dans. Og jeg var total tryg. Alle følelser kunne sættes fri og tårerne bare løbe.

Jeg vil anbefale alle at prøve denne unikke oplevelse af Breathwork med fantastisk Camille og giv dig selv mere i livet – bare ved at trække vejret rigtigt


Inges oplevelse af 1:1 session

Jeg har været så heldig at opleve en Breathwork session hos Camille, og det har været en kæmpe oplevelse!

Jeg var en lille smule nervøs og kendte intet til Breathwork i forvejen, men Camille guidede mig på en utrolig tryg og tillidsvækkende måde.

Der var dyb respekt for mine grænser, og Camille var hele tiden meget opmærksom på, hvad jeg sagde med ord, og hvad min krop sagde, og jeg endte med at give mig meget mere hen til processen, end jeg havde forestillet mig.

Efter sessionen var jeg målløs over, hvor meget det havde forløst. Jeg kunne ligefrem se det i mine øjne!

Jeg kan varmt anbefale Breathwork hos Camille! <3


Isshinas oplevelse af workshop

Camille er professionel og har stor viden i det hun formidler. Camille er nærværende, besidder stor intuition og er tilstede for den enkelte. Camille møder dig fra hjertet, der hvor DU er.

Camille er et meget generøs, hjertevarm og givende menneske, og det bærer hendes workshop i den grad præg af. Der er en tryg og tillidsfuld atmosfære så det er nemt at overgive sig til det som opstår.

For mig var workshoppen både opløftende og berigende. Fyldt med erkendelser, healing og glæde. Et møde med mig selv i samvær med andre fra hjertet. SMUKT!

Lizettes oplevelse af 1:1 session

Jeg fik en hjertelig og varm velkomst af Camille, derefter en grundig information om hvad og hvordan Breathwork er.

Under selve sessionen sad Camille ved min side og guidende mit åndedræt, når det “gik i stå”, hun tørrede min tårer, gav mig den modstand jeg havde brug for, da det var nødvendigt, hun holdt min hånd, var nærværende på en kærlig og støttende måde.

Helt vidunderlig fantastisk behandlingsmetode til trauma release.
Det føltes så trygt og dejligt, at have Camille ved min side under denne helt vidunderlige rejse/transformation.

Efter sessionen føltes min krop let, glad, opløftet, mega træt og på samme tid fuld af energi – som havde hele min krop været igennem en vild orgasme. Vi blev enige om, at det var orgasme på celleplan.

En så fed vild oplevelse, ingen tvivl om, at der blev rykket ved gamle traumer.
Tak Camille <3


Nanas oplevelse af 1:1 session

Wow det var en dyb oplevelse.
Jeg anede ikke at min krop stadig gemte på en traumatisk oplevelse fra jeg var 7 år, hvor jeg blev indlagt med falsk strubehoste og ikke kunne trække vejret. Jeg oplevede i sessionen hvordan min hals og luftrør snørrede sig sammen.

Med Breathwork og Camilles nærvær kunne jeg trygt blive i følelsen og den fysiske fornemmelse og det hele gav slip.

Det var blot en af de mange kropslige og følelsesmæssige fornemmelser og foreløsninger jeg oplevede i denne intense behandling.

Det kan så meget anbefales. Jeg følte mig helt tryg i Camilles nærvær.


Dittes oplevelse af workshop

Af hjertet tak for alt du gav i går. Jeg har været meget bevidst hele dagen idag og synes jeg fik så meget med fra dit breathwork.

Tusind tak for rejsen i følelserne, det var en fantastisk oplevelse, der helt sikkert skal prøves igen.

Af hjertet tak og også tak til de skønne kvinder jeg fik lov at møde.


Anjas oplevelse af workshop

Kæreste Camille. 1000 1000 tak for i dag – jeg bobler af kærlighed, cacao og dybe forløsende åndedrag. Så tryg en ramme og så smukt et fællesskab.

Du gør verden til et kærligere sted at leve. Tak for dig!


Gerdas oplevelse af workshop

Tusind tak for en fantastisk dag Camille. Du gør virkelig en forskel.