Healing af indre barn - 2 dage i Aarhus

Tag med på en to-dages rejse.
En rejse som indeholder nogle af de mest dybdegående måder at skabe bevidsthed, anerkendelse, accept og transformere.

2 dage fyldt med:
♥ Breathwork
♥ Ceremonial Cacao
♥ Aktive Osho Meditationer
♥ Energiudfoldende & Grænsesættende øvelser
♥ Tidlige tilknytsstrategier & forsvarsmekanismer

Hvorfor denne workshop?
Vi er IKKE vores tidlige traumer, men det har ofte været nødvendigt for at kunne være i verden. For der er intet et barn hellere vil end at passe ind og være elskelig. Om det så betyder, at vi skal lægge så meget låg på os selv, ja, så gør vi det

For hvordan skulle vi vide bedre?

Dette har været tidlige mekanismer fra at blive såret, udstødt, ikke føle sig værdig til kærlighed. Og hvis vi har haft lyst til at være usynlige, fordi det ikke har været sikkert at være synlig som barn, så kan det føles så angstprovokerende at gøre sig synlig som voksen. Være at tage sit space, være sårbar eller i det hele taget blot at blive set.

Det er SÅ svært at tale sig ud af disse tidlige udviklingsstrategier, vi ubevidst har lagt for os selv. Mange gange er vi slet ikke klar over, at det er så dybe mønstre, som hæmmer os, fordi det er så naturlig en del af vores liv.

Især når det gælder traumer fra vores tid i livmoderen, ved fødslen og de første par år.

Workshoppens forløb:
Første dag på workshoppen vil have fokus på
♥ Tiden i livmoderen og de første 3 år ♥

Anden dag på workshoppen vil vi have fokus på
♥ Tiden fra 3 til ca 7 år ♥

Vi starter hver dag med at tune ind med ceremonial cacao og sætte vores intentioner.
Derefter inviterer jeg til en aktiv osho meditation, som åbner op for energien i forhold til dagens fokus.

Derefter vil vi have en snak om disse udviklingsstrategier, blive guidet ind i øvelser, som sætter dig i kontakt med dit indre barn, så du kan tage det i hånden og ikke blot heale – men transformere tidlig læggen låg på dig selv, til styrke som voksen og kærlighed til dit indre barn, som har gjort det så godt ♥

Vi vil selvfølgelig også lave Breathwork, så vi kan skabe nærvær med os selv, vores indre barn og slippe dét, som ikke gavner os længere. Til større transformation og integration af alt dét, vi dykker ind i på vores 2 dage sammen.

Hvad mener jeg, med tidlige traumer?
Tidlige traumer – chok, forstyrrelse i vores udvikling og omgivelsernes omstændigheder

Dette er en del af vores fokus ♥

Hvordan din mors og fars situation i livet har været, da du blev undfanget har meget at sige for din måde at være i livet. Især hvordan din mor har haft det under graviditeten – har hun været stresset, har dit nervesystem allerede været i alarmberedskab fra start.

Har din mor været i tvivl under graviditeten, følt sig usikker på omstændighederne, haft problemer med din far eller omverden, selv har oplevet chok (evt dødsfald), mens hun bar dig, så er dét, de første beskeder, du har modtaget fra din omverden. Hvilket har skabt en spænding i hendes krop, som din krop har absorberet.

Dette kan derfor allerede lægge et dybt fundament for, at du aldrig har følt dig hjemme, hvor du var.

Svært ved at grounde, har det dejligere i højere, spirituelle lag, dagdrømmeri, spacen ud, følt dig uønsket eller ingen energi har til at gennemføre projekter i livet.

Alderen 0-2 år
Udviklingstraumer i denne alder vil oftest manifestere sig i overbevisninger om, at vi ikke er nok i os selv. Det kan give en følelse af tomhed, svækkelse, kollaps, ingen virkelig elsker mig og have brug for at isolere sig – blot i ren og skær beskyttelse. For inde under denne isolation, har disse personer brug for at række ud, blive mødt og opfylde behov.

Oftest vil traumer i denne alder være forårsaget af manglende connection til mor. Er blevet taget væk fra mor, eller hun har været fraværende fysisk og/eller emotionelt. Basale behov som spæd og de første par år er ikke blevet opfyldt eller taget alvorligt: “Ej, det er der da ingen gråd til at være ked af!”.

Årene efter forårsager det ofte en følelse af, at det er svært at mærke egne behov, tør ikke række ud eller bede om hjælp – for det er sværeste. Og inderst inde er det ofte en underliggende følelse af en kæmpe frygt for at blive forladt. Så det er nemmere at mærke, hvad alle andre har brug for og er ofte fantastiske til at sætte handling på det.

Er meget let til tårer. Og når der connectes til vrede, bliver det for en kort stund, inden det bliver til tårer igen.

Alderen fra 4-7 år
Udviklingstraumer i disse år forårsages ofte af, at du som barn har oplevet afvisning af primære omsorgspersoner. Der har været mange regler i hjemmet, og det har været vigtigt at overholde disse. Performance har været noget af det vigtigste, og det leder ofte til overbevisninger om, at vi kun er noget, når vi præsterer. Og selv kan store præstationer være gode, men det mærkes iikke, for det vil altid være noget, som kunne gøres bedre – endnu mere at opnå og præstere.

Udefra set ser det ud som, at disse personer har styr på det. Opnår en masse i den ydre verden. Men inderst inde har de svært ved at vide og mærke, hvem de egentlig er.

Omkring denne alder begynder børn at have naturlige impulser omkring det modsatte køn (især forældre), som egentlig er meget uskyldige, såsom “Jeg vil giftes med far(mand), når jeg bliver stor”.

Hvis denne uskyldige “forelskelse” i ens forældre, ikke bliver mødt og der bliver sat grænser, men i stedet bliver mødt med afvisning, shaming, straf, så kan det resultere i, at barnet udvikler forsvarsmekanismer om at beskytte sig selv, kontrollere og være perfekt for at gøre sig fortjent til kærlighed.

Det kan ofte føre til et split mellem kærlighed og sex. Splittet kan manifestere sig i, at være gift for kærlighedens skyld, men det hænger ikke sammen med sex, så derfor er utroskab meget ofte en måde at få næret sit menneskelige behov for seksuel kontakt. Eller ligefrem have sex som en sport.

Hvis du havde behov for at blive voksen meget tidligt, tage ansvar og være følelsesmæssig ældre, end du egentlig havde kapacitet til i den alder, så skaber det også et split, som passer til al ovenstående.

Vi arbejder i dybden med at frigøre traumer, som har fået vores hjerne til at lukke ned for centre i hjernen.

Det har indflydelse på vores hukommelse og hjernekapacitet og især vores syn.

Hvad laver vi på workshoppen?
Biodynamic Breathwork & Trauma Release
♥ Breathe yourself into life ♥

Dit åndedræt er kilden til ny livsenergi. Det er din genvej til din underbevidsthed. Det er det mest powerfulde, du har. Til at komme i kontakt med dét, du ikke har udtrykt gennem livet gennem ord, følelser eller bevægelse. Gennem åndedræt ud og ind gennem munden og bevægelse, kan vi forløse alt dét, vi ikke kan give slip, heale og transformere med vores bevidsthed.

Aktive Osho Meditationer
♥ Nøglen til at åbne for stagneret energi i krop, sind og sjæl ♥

Hver meditation vil være din nøgle til at åbne endnu mere op for energien i de bestemte chakraer, vi arbejder med for hver gang.
Det vil være en blanding af bestemte vejrtrækningsteknikker og bevægelser.

Alle meditationerne er aktive, så vi vil bevægea os. Meditationen kan dog sagtens justeres efter dig og din krop, hvis du har særlige udfordringer, som skal tages hensyn til. I så fald kan du blot fortælle mig det og jeg vil give dig alternativer til bevægelserne.

Selvom du aldrig før har mediteret eller har en regelmæssig praksis, så har du mulighed for at deltage. Alle uanset køn, alder og form kan deltage.

Ceremonial Cacao Ceremonier
♥ Kontakt til hjerte, højeste selv og sætte skub i dine intentioner ♥

Den smukkeste gave fra mama earth. Cacaobønner som er af højeste kvalitet og lavet efter ceremonial cacao principper som bevarer den high vibe, som ceremonial cacao indeholder.

Åbner rent energetisk hjertet, øger sanseligheden, booster produktionen af serotionin og dopamin og er plantemedicin. Øger produktionen af anandamid, som giver følelsen af dybde og forbundethed til dit indre og andre. Derfor er det så smukt at drikke i fællesskab, så vi kan mærke, at vi er connectet med os selv, men er i dyb oneness med resten af vores retreat tribe.

Energiøvelser & autentisk hjertesnak
♥ Vi vil benytte energiøvelser i form af bioenergetiske øvelser, visualiseringsøvelser og refleksionsstunder som åbner op fysisk for gammel sorg, vrede, tristhed og alt dét, du har brug for at slippe. Enten følelsesmæssigt eller fysisk i form af gamle spændinger, smerter og fysisk ubehag.

Praktisk ♥
Det bliver i området omkring Aarhus. Lokalet er ved at komme på plads.
Lokalet er på plads inden udgangen af november.

Vi starter begge dage kl. 9.00 og slutter kl. 16.

Din investering i dig selv ♥

Der er helt unik rabat fra d. 11.11 til og med 18.11 kl. 23.00.
Indtil da er prisen 2.800,-. Du sparer 600,- på at være hurtig! (med mulighed for ratebetaling)

Efter 18.11. er prisen som early bird indtil 1. februar 2019
Her er prisen 3.400,- (med mulighed for ratebetaling)

Derefter fuld pris 4.200,-

Tilmelding foregår via link:
http://www.camillenamaste.easyme.dk/aarhus

Prisen inkluderer undervisning, te og overflod af mega lækre snacks.

Din underviser på workshoppen
– Camille Namaste –

Har du spørgsmål til workshoppen, så lad mig endelig høre fra dig ♥
Love@camillenamaste.com