Breathwork 1:1 - FORLØB

Breathwork er for alle! Uanset om dit traume er lille eller stort er Breathwork et fantastisk redskab til at forløse det. Fælles for de fleste traumer er, at de sidder i kroppen og ofte har fået bidt sig godt fast, når vi oplever at være påvirket af det.

Når vi arbejder med os selv, sætter vi en proces i gang. Den proces arbejder så meget stærkere hvis den understøttes så traumet kan forløses og din krop kan give slip. Derfor tilbyder jeg 1:1 forløb, hvor vi sammen kan sætte fokus på DIG, så Breathwork får de bedste betingelser for at arbejde for, i og med dig.

Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er mig, der healer dig, når du kommer til Breathwork! Jeg holder et space for dig, hvor jeg guider dig intuitivt ved at tune in i, hvad du har brug for, for at gå vejen.

Derfor er der ingen quick fixes, og jeg tilbyder derfor kun forløb og ikke enkeltstående sessioner.
For virkelig at mærke dybde og få noget ud af Breathwork 1:1 – både pga økonomien, men også det dyrebareste, du har – din tid – så kan jeg kun tillade mig at tilbyde 1:1 sessionerne som forløb.
Derfor har jeg kun et-to forløb kørende ad gangen. På den måde kan jeg fokusere 100% på at holde et healende space for din transformation.

Hvis du er nysgerrig på at prøve Breathwork inden du tilmelder dig et forløb, så kan du prøve det online på Facebook, når jeg månedligt guider en online Breathwork session.

Mellem sessionerne vil jeg give dig øvelser og meditationer, som er tilpasset dig, så du på egen hånd kan hjælpe healingen, transformationen og integrationen på vej.

Sessionerne ligger primært i dagtimerne fra 10-17. Nogle gange vil det være muligt at aftale en tid på søndage til vores sessioner.

Alle sessioner foregår efter aftale og hos SALIG på Østerbro i København. Jeg anbefaler, at de første sessioner ligger tæt på hinanden – i starten 1-2 sessioner om ugen og derefter 1 om ugen. Når vi først starter sættes en proces i gang, så du vil få endnu mere ud af dine sessioner, når du lægger dem tættere på hinanden.

Din investering:

3 sessioner à 2 timer: 6.000,-
5 sesioner à 2 timer: 9.500,-
10 sessioner à 2 timer: 18.000,-

Alle med mulighed for ratebetaling efter aftale.
Hvis vi efter første session beslutter at det ikke flower for os at fortsætte samarbejdet betales blot 2.000,-

Betaling- og aflysningspolitik

Betaling skal være modtaget senest 48 timer før sessionens begyndelse.
Aflysning skal ske senest 48 timer før aftalt session

Hvordan foregår sessionen?

Indledende

Sessionen varer ca 2 timer. Vi vil starte med at tage en snak omkring, hvad Biodynamic Breathwork er og hvad du kan forvente under sessionen. Jeg vil også høre dig om, hvordan du har det, og hvad du forventer af sessionen. Alle spørgsmål du end måtte have, er der plads til her.

 

Selve sessionen

Efter ca 30 minutter, vil vi gå i gang med en kort meditation og derefter selve Breathwork åndedrættet, som vi kort for inden har “øvet” lidt. Det vil foregå liggende på en blød madras på gulvet og med lukkede øjne. Her skal du blot fokusere på at trække vejret dybt ned i maven. Jeg er omkring dig hele tiden. Og jeg er med dig for at støtte, guide dig igennem sessionen.

Alt efter, hvad du har brug for, så kan vi sagtens tale om, hvad der sker imens. Dog er det ikke samtaleterapi, da vi ellers mister fokus på åndedrættet.

Hvis du er nervøs for, om det bliver for meget følelsesmæssigt under sessionen, så skal du vide, at du kun kan møde dét, som du er klar til og tillader. Du kan altid fortælle mig, hvis det bliver for intenst. I så falder guider jeg dig til en blidere vejrtrækning, så oplevelsen bliver mildere.

 

Integration & afslapning

Efter sessionen, som ca varer 45-60 minutter, vil du få minimum 20 minutter til at slappe af. Lade alle indtryk bundfalde sig i dig. Det er lige så vigtigt som selve sessionen. Bagefter vil vi tage en snak og du kan dele din oplevelse, hvis du har lyst.