“Han kigger mig i øjnene, og jeg mærker tårerne, som har lyst til at flyde.
Det er som oftest at se mig selv i spejlet, når jeg kigger ham dybt i øjnene.
Dels pga vores connection og dét fact,at han blot holder spacet for mig – uden behov for at redde mig, finde løsningen eller distrahere mig med ord”

Den sidste uge er dette sket et par gange. At jeg har connected til et underliggende lag, som indeholder en sorg.

Jeg har rent fysisk ikke været ved full power til at styrketræne, som jeg elsker.

Og det har føltes som om, at min krop kun har haft lyst til at trække vejret lige så det var akkurat nok. En sammensnøring i hals, bryst og solar plexus.

Og dette er den samme fornemmelse, jeg vågnede op med, da jeg havde været i fuld narkose som 18-årig efter en operation.

I går ramte den mig, og jeg fik en følelse af, at jeg egentlig ikke havde lyst til at være her – og derfor havde jeg så overfladisk en vejrtrækning.
Men det er så langt fra sandheden! Og dette er så meget et eksempel på, at jeg er i gang med at heale noget så dybt i mig selv fra denne operation. Alt gik godt ved operationen – MEN ALT FYSISKE INDGREB PÅ DENNE MÅDE FRA ANDRE ER OG BLIVER ET KROPSLIGT TRAUME.

Operationer- især i fuld narkose – eller blot ved lokalbedøvelse kejsersnit og lignende vil kroppen huske. For kroppen kan ikke få lov til at fuldende reaktionen, som hvis det skete uden bedøvelse, til at sige AV FOR FUCK SAKE, græde eller skrige af smerte.

Alle reaktionerne som ikke får lov til at nå til ende, blive udtrykt, det er definitionen af et traume.
Og kroppen husker, selvom du ikke gør. Så det er ikke underligt, hvis sådanne slags indgreb giver en form for ubehag eller er en skelsættende begivenhed- at vi vågner op og føler os ved siden af os selv.

But it’s NEVER EVER too late to let go and let the energy flow ❤

Har selv fået healet dybe sår efter en trafikulykke med Breathwork, som jeg faktisk ikke kan huske. Fået detoxet en del af alt det smertestillende, som jeg fik.

Og jeg har erfaret fra min egen praksis, hvordan kvinder som har fået kejsersnit, har connected og sluppet dette traume – meget mere end vi kan tale os ud af ❤

Lots of love
Camille ❤